REFISZ

reformatus

1 2

márc.22

lelki gondozás netes Sok szövegs

insta page1

16326461 1338665102871266 1932286808 o

SFbBox by psd to wordpress

facebanner

ReRefisz – Nem helyesírási hiba!

Mezőkövesddel elstartolt a REFISZ regionális ifinapjainak sora, de még jó néhány vár ránk az elkövetkezendő két hónapban. Íme néhány fontos információ, hogy ne maradjatok le semmiről.

A REFISZ Isten vezetését követve nagy lépésre szánta el magát: idén ősztől az alkalmaink rendje átalakul. Ha régebb óta jársz az alkalmakra, akkor megszokhattad, hogy év közben 2-3 országos konferenciát és egy nyári tábort szerveztünk, de voltunk missziós utakon is, tavasszal pedig a focikupán mérhettétek össze tudásotokat.

Ezután minden másképp lesz! Na jó, nem teljesen, a nyári tábor és a kupa marad. 🙂 Az őszi félévben viszont regionális találkozókat szervezünk! Ezek olyan, általában egynapos "minikonferenciák", ahová az adott egyházmegye vagy régió fiataljait várjuk. Így nem kell annyit utaznod, kevesebb költséggel jár, megismerkedhetsz a környéked fiataljaival, hogy aztán a Téli Talira és a nyári táborra már együtt gyertek. 🙂 Bizony, ezek után két országos találkozó lesz évente: egy nyári és egy téli. Itt lehet majd látni, mennyien is vagyunk igazából, mennyien dolgozunk együtt ugyanazért a célért. Egy biztos: sokan. 🙂

Ezen kívül bátorítunk arra, hogy ha megtetszett a nap, és szívesen részt vennél a szervezésben, bátran keresd fel a nap főszervezőjét, vagy írj az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre! Nagyon klassz dolog részt venni benne, meglátni belülről, hogyan is működik, mi mindenre kell odafigyelni. Nem utolsó sorban, a szervezés során akár rejtett képességeidet is felfedezheted! 🙂

Mikor? Hol?

A legfrissebb infókat a REFISZ Facebook-oldalán találod, de a hírlevélben is küldünk emlékeztetőt a napokról és a REFISZ további programjairól, érdemes feliratkozni! Addig is az időpontok még egyszer:

rerefisz időpontok

 

Pillanat médiamisszió

reflogo

parokia logo

csplogo crop

sdg2

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések